Historia

Historia

Teräsrakenteiden valmistus alkoi vuonna 1987. Yrityksen toimitiloiksi ostettiin vapaana ollut 150 m² tuotantotila Neulamäen teollisuusalueelta.

Ensimmäisen vuoden aikana yrityksen palveluksessa aloitti 3 metallimiestä. Tilauskansio täyttyi kaiteiden, tasojen, ovi- ja ikkunarunkojen valmistuksesta ja asennuksesta rakennusliikkeiden tarpeisiin.

Myöhemmin

Vuonna 1997 kysyntä kasvoi ja tilaukset monipuolistuivat. Päätettiin ostaa isommat 350 m² tuotantotilat samalta teollisuusalueelta vastaamaan kasvaneeseen kysyntään. Tiloihin hankittiin uusia koneita, jotta pystyisimme valmistamaan tuotteita paremmin ja nopeammin.

Vuonna 2001 yrityksen liikevaihto oli kasvanut 1,6 milj. €. Metallirakenteita valmistettiin teräksestä ja alumiinista pääsääntöisesti Itä-Suomen läänialueelle.

Työkomennuksia tehtiin aina pääkaupunkiseudulle asti, kaiteita hitsattiin loistoristeilijällä Kvaerner Masa-Yards, Helsingin telakalla. Teräsrakennetyöt Vesi- ja lämpölaitoksille aloitettiin. Vuoteen 2011 mennessä olimme valmistaneet ja asentaneet teräsrakenteita 20 voimalaitokselle.

Vuonna 2005 tilauskannan vakiintuessa rakensimme uudet toimitilat palvelemaan paremmin tuotantomme tarpeita.  Uusi 900 m² tuotantohalli valmistui Kallansiltojen pohjoispuolelle Toivalan yritysalueelle.

Vuosien mittaan toimintaa on kehitetty sekä kone – ja kalustohankintoja tehty täydentämään palvelukokonaisuuttamme.

Nykyään

Tällä hetkellä olemme vastuullinen perheyritys. Liikevaihtomme 2021 oli n. 5,2 milj. €. Työllistämme 35 metallialan ammattilasta ja tuotteillamme on CE-merkintäoikeus.

Tuotantotilojemme koko on kasvanut 3000 m² ja valmistamme teräsrakenteita pääsääntöisesti rakennusliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin. Toimintamme aikana olemme palvelleet asiakkaita aina konserniyrityksistä yksityisiin henkilöihin.

Olemme olleet mukana toteuttamassa myös monia Kuopion alueen näkyviä rakennuskohteita mm. Puijon K-120 mäki, Kuopion Lentoasema, Microteknia 2, Prisma, ABC-asema, Kuopion Alatori, Kuopion Kaupungin Teatteri, KYS, Kuopion Energia sekä useat asuinkiinteistöt.

 

 

 

 

2015

Laaja palvelutarjonta

Olemme monipuolinen, osaava ja luotettava kumppani niin pienissä kuin suuremmissakin rakennusprojekteissa.

Vekki

Olemme monipuolinen teräsrakenteiden ja -osien toimittaja. Palveluihimme kuuluvat valmistuksen lisäksi korjaus, hitsaus ja asennuspalvelu. Tuotteillemme voimme tarjota samalla kertaa kuumasinkityksen ja maalauksen.

Valmistamme terästuotteita talo- ja infrarakentamiseen, vesi- ja lämpölaitoksille sekä lukuisien rakennus- ja maanrakennusalan yrityksien tarpeisiin.