Yritys

Yritysesittely

Kuopion Rakenneasennus Oy on perustettu vuonna 1987. Olemme perheyritys, joka on toiminut metallirakenteiden valmistuksen parissa jo lähes 30 vuotta.

Valmistamme tuotteita monipuolisesti asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Joustava tuotantomme mahdollistaa toimitukset pienistä kappaletoimituksista suuriin rakennekokonaisuuksiin.

Olemme erikoistuneet keskiraskaiden ja raskaiden teräsrakenteiden mm. runkorakenteiden, siltarunkojen, tasojen, piippujen ja säiliöiden valmistuksen ja asennukseen. Palveluihimme kuuluvat myös rakennustyömailla suoritettavat purku-, hitsaus-, korjaus- ja nostotyöt. Oma maalaamo ja samaan omistuspohjaan kuuluva kuumasinkityslaitos mahdollistavat tuotteiden hiekkapuhalluksen, märkämaalauksen ja kuumasinkityksen.

Valmistamme tuotteita rakennusliikkeiden, infrarakentajien, vesi-ja lämpölaitosten sekä teollisuuden tarpeisiin. Palvelemme myös lukuisia rakentamiseen liittyviä yrityksiä mm. maanrakennus, kiinteistöhuolto, konehuolto.

Olemme vahva toimija Pohjois- Savon alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Toivalassa 10 km päässä Kuopiosta. Toimialueemme on koko Suomi.

Valmistamme tuotteet standardin SFS EN 1090- 2 +A1 vaatimusten mukaisesti. Pystymme valmistamaan rakenteelliset hitsatut kokoonpanot ja tuotejärjestelmät toteutusluokkien EXC1, EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

Pitkän toiminta-aikamme aikana meille on kertynyt laaja yhteistyöverkosto. Yhteistyökumppanimme ovat pitkäaikaisia ja luotettavia toimijoita aloillaan.