Yritys

Yritysesittely

Kuopion Rakenneasennus Oy on perustettu vuonna 1987. Olemme perheyritys, joka on toiminut metallirakenteiden valmistuksen parissa jo lähes 30 vuotta.

Valmistamme tuotteita monipuolisesti asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Joustava tuotantomme mahdollistaa toimitukset pienistä kappaletoimituksista suuriin rakennekokonaisuuksiin.

Olemme erikoistuneet keskiraskaiden ja raskaiden teräsrakenteiden mm. runkorakenteiden, siltarunkojen, tasojen, piippujen ja säiliöiden valmistuksen ja asennukseen. Palveluihimme kuuluvat myös rakennustyömailla suoritettavat purku-, hitsaus-, korjaus- ja nostotyöt. Oma maalaamo ja samaan omistuspohjaan kuuluva kuumasinkityslaitos mahdollistavat tuotteiden hiekkapuhalluksen, märkämaalauksen ja kuumasinkityksen.

Valmistamme tuotteita rakennusliikkeiden, infrarakentajien, vesi-ja lämpölaitosten sekä teollisuuden tarpeisiin. Palvelemme myös lukuisia rakentamiseen liittyviä yrityksiä mm. maanrakennus, kiinteistöhuolto, konehuolto.

Pitkän toiminta-aikamme aikana meille on kertynyt laaja yhteistyöverkosto. Yhteistyökumppanimme ovat pitkäaikaisia ja luotettavia toimijoita aloillaan. Olemme vahva toimija Pohjois- Savon alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Toivalassa 10 km päässä Kuopiosta. Toimialueemme on koko Suomi.

Yrityksellämme on CE-merkintäoikeus kantaville teräsrakenteille. Toimintamme on sertifioitu seuraavien standardien osalta.

  • ISO 3834-2:2005 metallien sulahitsaukseen liittyvän toiminnan kattavat laatuvaatimukset.
  • EN 1090-1:2009 + A1:2011 rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistus, toteutusluokat EXC1, EXC2 ja EXC3.
  • EN 13084-7:2012 vapaasti seisovat terässavupiiput.

Kuopion Rakenneasennus Oy on saanut yrityksen kehittämishankkeeseen tukea ELY-keskusten yrityksen kehittämisavustuksesta (Euroopan aluekehitysrahasto EAKR)

Tuotannon ja liiketoiminnan kehittämishankkeessa parannetaan yrityksen tuotantoa ja toimintaa, jonka myöstä saavutetaan kyky toteuttaa uusia vaativimpia tuotteita koti- ja vientimarkkinoille. Hankkeessa investoidaan tuotantokapasiteettiin ja koneisiin. Hankkeen toteutusaika 24.10.2017- 31.8.2020.

Kasvu 2024 hankkeessa kehitetään tuotantoprosessia investoimalla tuotantolaitteisiin ja tuotantotiloihin. Hankkeessa kehitetään myös toimintamalleja sekä uusia palveluita asiakkaille digitalisaatiota hyödyntämällä.