Referenssit

Case: Sisäpiippu D 5200mm, pituus 102m, Husum, Ruotsi (V. 2021)

Metsä Board Oyj investoi Husumin kartonki- ja sellutehtaaseen Ruotsissa. Tehdasta uudistetaan vaiheittain 2020- luvun aikana. Ensimmäisessä vaiheessa vuosina 2019–2022 uudistettiin sellutehdasta, mikä sisälsi haihduttamon päivityksen sekä uuden soodakattilan ja turbiinin.

Valmistimme Haponkestävän (1,4432) sisäpiipun Husumin tehtaalle Ruotsiin. Lohkoja oli 6 kpl 13 m pitkiä sekä 2 kpl 12 m pitkiä. Putkilohkot eristettiin (100mm) ja muovitettiin kutistemuovilla kuljetusta ja varastointia varten.

Case: REUNA- JA TUTKAMERKKIEN TERÄSRAKENTEIDEN VALMISTUS (V. 2020)

Valmistimme konepajallamme reuna- ja tutkamerkkien 6 kpl, yhden jääkartion sekä linjataulun teräsrakenteet. Työn tilaajana oli Väylävirasto.

Case: Sienimäen kevyenliikenteen sillan valmistus (v. 2020)

Valmistimme, maalasimme ja asensimme Sienimäen uuden kevyenliikenteen sillan teräsrungon. Siltarunko valmistettiin konepajallamme yhdeksi kokoonpanoksi massa 23 t, pituus 30,4 m ja leveys 5.6 m. Pintakäsittelyn suoritimme LIVI A 1. mukaan. Vastasimme myös valmiin rungon toimituksesta työmaalle. Uusi silta asennettiin paikoilleen nostamalla, jonka jälkeen kiinnitimme sillan laakerilevyihin. Työn tilaajana oli GRK.

Case: RAUMAN PERUSPAALUN TERÄSRAKENTEEN VALMISTUS (V. 2020)

Valmistimme konepajallamme Rauman reunamerkin peruspaalun teräsrakenteen, paino 45 t, pituus 19 m ja halkaisija 4 m teräsrakenteet. Työn tilaajana oli Oteran.

Case: Reuna- ja tutkamerkkien teräsrakenteiden valmistus (v. 2019)

Valmistimme konepajallamme reuna- ja tutkamerkkien 6 kpl, jääkartioiden 5 kpl sekä linjataulun teräsrakenteet. Työn tilaajana oli Liikennevirasto.

Case: Vesivoimalaitoksen koneluukut 2 kpl, Kontiolahti (v. 2019)

Järvilohikannan pelastaminen käynnisti hankkeen, joka on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Vesivoimayhtiö aloitti uuden pienvesivoimalan rakentamisen, jonka avulla mahdollistetaan riittävä vesimäärän saanti järvilohen lisääntymisalueelle.

Toimitimme Laurinvirran pienvesivoimalaitokselle koneluukut 2 kpl, konetornit, nostokoneistot huoltotasoineen sekä pieli- ja kynnysteräkset. Urakkaan kuului tuotteiden valmistus, toimitukset työmaalle ja asennukset. Yhden lämmitettävän koneluukun korkeus on 7,7 m ja leveys 6,5 m. Lisäksi toteutimme nostokoneistojen suunnittelutyön.

Case: Tankomyllyn kokoonpano (v. 2018)

Malmin jauhamiseen tarkoitettu tankomylly oli otettu Yaran tehtaalla käyttöön vuonna 1979. Uuden tankomyllyn hankintaan päädyttiin v. 2017 ja kokoonapano sekä vaihtotyö toteutettiin vuoden 2018 aikana. Tavoitteena on, että uusi mylly palvelisi kaivostoimintaa seuraavat 30 vuotta.

Tankomyllyn kokoonpano suoritettiin konepajallamme. Rungon kokoonpano koostui kulutuslevyjen asennuksesta, satojen pulttien kiristyksestä, päätykappaleiden laakeripesien asennuksesta sekä pintakäsittelystä maalaamossamme.

150 tonnia painava tankomylly kuljetettiin konepajalta tehtaalle 14-akselisella lavetilla.

Tankomyllyn vaihdon yhteydessä poistimme vanhan myllyn jauhintangot sekä asensimme 800 kappaletta uusia tankoja. Tähän tarkoitukseen suunnittelimme ja valmistimme erityisen syöttöradan. Asennustyö valmistui suunniteltua aikataulua nopeammin. Projekti oli kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja toteutuksen osalta onnistunut.

 

 

Case: Kippimuotit 2 kpl (v. 2018)

Tilaajan suunnitelmien pohjalta valmistimme kippimuotit 4,5 x 8 m. Valmistuksen yhteydessä muotteihin asennettiin lämmitysputkisto sekä valmiit muotit pintakäsiteltiin maalaamossamme.

 

Case: Maanalaisen pumppaamon tasot ja portaat, Yara Suomi Oy, Siilinjärvi (v. 2017)

Päälouhoksen kuivana pitämiseksi Yaran kaivosalueelle rakennettiin maanalaista pumppaamoa vuoden 2017 aikana.

Olimme mukana projektissa teräsrakenteiden valmistuksen sekä asennuksen osalta. Valmistimme tunneliin tasot, portaat, laskeutusaltaiden hoitotasot ja tikkaat, sähkötilan ja muuntamon teräsrungon sekä kannakointijärjestelmän. Materiaalina käytimme hapon kestävää terästä, valmiit tuotteet pintakäsiteltiin maalaamossamme.

Case: Kiinteistö Oy Kuopion Isabella (v. 2017)

OP- ryhmä avasi elokuussa 2017 uuden Pohjola Sairaalan Kuopioon, jonka rakentamisessa saimme olla mukana. Valmistimme ja asensimme kiinteistöön mm. IV- konehuoneen teräsrungon, parvekkeen katon ja parvekkeen lasiseinän tukirungon, ovikatoksen teräsrungon, kaiteita sekä parkkihalliin tulevat teräsrakenteet.

Case: Hillosensalmen ratasilta, Kouvola (v. 2016)

Hillosensalmen vanhan ratasillan kantavuus ei täyttänyt enää nykyvaatimuksia ja sillan rakenteen vuoksi junat joutuivat hiljentämään vauhtia sen kohdalla.

Valmistimme, maalasimme ja asensimme uuden ratasillan teräsrungon. Siltarunko valmistettiin konepajallamme yhdeksi kokoonpanoksi massa 41 t, pituus 20,5 m ja leveys 5 m. Pintakäsittelyn suoritimme LIVI A 1. mukaan. Vastasimme myös valmiin rungon toimituksesta työmaalle. Asennuksen yhteydessä hitsasimme vanhaan siltaan tukia nostoa varten. Uusi silta asennettiin paikoilleen nostamalla, jonka jälkeen kiinnitimme sillan laakerilevyihin. Lisäksi valmistimme ja asensimme sillan huoltokäytävät kaiteineen 86 m.

http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2016/04/24/Junat%20kulkevat%20taas%20Hillosensalmella%20%E2%80%94%20y%C3%B6llinen%20siltojen%20vaihto%20onnistui/2016220657972/4

 

 

Case: Savupiiput 2kpl, Scantarp Oy (v. 2015)

Valmistimme Scantarp Oy:n Kuopion tehtaalle kaksi uutta lämmityskattilan savupiippua.

Valmistuksen yhteydessä korotimme uusia piippuja muutamalla metrillä. Piiput valmistettiin konepajallamme ja maalattiin maalaamossamme. Vanhat savupiiput poistettiin toimestamme uusien piippujen asennuksen yhteydessä.

Case: Kuorisykloni, Savon Sellu Oy (v. 2015)

Kuorisykloni toimii Savon Sellun voimalaitoksella polttoaineena käytettävän kuoren siirrossa. Valmistimme konepajallamme uuden kuorisyklonin ruostumattomasta teräksestä.

Syklonin altistuu suurelle abrassiiviselle kulutukselle, jonka vuoksi sisäpinta vuorattiin hitsaamalla valmistetuista kulutuslevyistä. Asennuksen yhteydessä poistimme vanhan syklonin ja paransimme kuoren tuloputken linjausta, jotta kuluminen saataisiin minimoitua.

Case: Mainostorni, Imatra (v. 2015)

Valmistimme mainostornin Imatran uudelle Prismalle.

Torni valmistettiin konepajallamme kokonaiseksi rakenteeksi ja pintakäsiteltiin maalaamossamme. Pintakäsittelyn jälkeen torniin asennettiin mainokset ja toimitettiin työmaalle jossa se nostettiin paikoilleen.

Case: Lehtoniemen Jätevedenpuhdistamon saneeraus ja kaasukellon huoltotyö, Kuopio

Lehtoniemen jätevedenpuhdistamo koki laajamittaisen saneerauksen vuosien 2013- 2015 aikana.

Saneeraus käsitti mm. puhdistamon biologisen käsittelyprosessin laajennuksen, uuden jälkikäsittely-yksikön rakentamisen ja vanhojen prosessinosien koneiden ja laitteiden uusimisen.

Valmistimme kohteeseen monenlaisia teräsrakenteita mukaan lukien huoltorakennuksen ja varastorakennuksen teräsrungot sekä kaiteet ja huoltotasot käsittelyaltaisiin. Saneerauksen yhteydessä suoritimme kaasukellon huoltotyön. Toimestamme kaasukello typetettiin biokaasusta jonka jälkeen säiliö nostetiin ja tuettiin johteiden uusimisen ajaksi.

Case: Lahden urheilukeskus, Lahti (v. 2014)

Lahden urheiluhallin vesikaton vahvistaminen tuli ajankohtaiseksi, koska vanhat vetosauvat olivat mittausten perusteella eläneet ja niitä ympäröiviin betonirakenteisiin oli tullut vetosauvojen elämisestä viittaavia halkeamia.

Valmistimme urheilukeskuksen pääkatsomon vesikattoa ja ylintä kerrosta kannattelevien vetosauvojen rinnalle uudet levyrakenteiset vetosauvat. Katolle valmistettiin levypilareiden ja vesikattopalkkien päälle levystä kotelot, jotka yhdistettiin vetosauvoilla. Vahvistimme vesikattoa yhteensä 76 tonnilla terästä.

 

Case: Madesalmen liittopalkkisilta, Iisalmi (v. 2014)

Madesalmen liittopalkkisillan korjaus tuli ajankohtaiseksi kun aiempaa painavammat ja korkeamman rekat sallittiin. Valmistimme Madesalmen liittopalkkisillan teräsrungon v. 2014.

Siltarungon massa oli 25 t, pituus 33 m ja leveys 4,65 m. Teräsrunko valmistettiin valmiiksi kokoonpanoksi ja pintakäsiteltiin maalaamossamme. Toimitimme valmiin siltarungon työmaalle, jossa se nostetiin uusittujen laakeripetien päälle.

Case: Osolankosken ratasilta, Kotka (v. 2013)

Kotkan alueen rataosuutta parannettiin uudella betonisella ja teräksisellä ratasillalla sekä ratakiskoa uusittiin pitkältä osuudelta.

Valmistimme rataosuudelle uuden terässillan, jonka massa oli 68 t ja kantokyky entiseen nähden suurempi. Lisäksi uusi silta varustettiin kuumasinkityllä hoitotasolla. Siltarunko valmistettiin ja maalattiin konepajallamme täysin valmiiksi.

Työkohteessa vanha niittirakenteinen silta ja laakerirakenteet poistettiin, uudet laakerinaluslevyt hitsattiin, jonka jälkeen siltarunko oli valmis asennettavaksi. Vanhan sillan poisto ja uuden asennus suoritettiin yhden vuorokauden mittaisen liikennekatkon aikana.

Case: Lapinlahden paloasema, Lapinlahti (v. 2013)

Lapinlahdelle rakennettiin uusi paloasema. Rakennus nousi näkyvälle paikalle 5-tien ja Pajuharjuntien risteykseen.

Suunnittelussa oli lähtökohtana, että asemasta tulisi kuntakuvaa edistävä maamerkki. Valmistimme ja asensimme kohteeseen teräsrakenteet ja porrastornin.

Case: Tahkovuoren Biolämpökeskus, Nilsiä (v.2012)

Nilsiän Tahkovuorelle rakennettiin uusi Biolämpökeskus vuoden 2012 aikana.

Vanhan raskasta polttoöljyä käyttävän lämpökeskuksen kapasiteetti ei riittänyt tuottamaan vaadittua lämpötehoa. Uusi biolämpökeskus rakennettiin vanhan lämpökeskuksen tilalle. Tällä parannetaan merkittävästi kaukolämmön toimitusvarmuutta sekä lisätään uusiutuvien polttoaineiden käyttömahdollisuutta.

Valmistimme ja asensimme laitokselle kattilarakennuksen, vastaanottoaseman ja seulan teräsrungon sekä kattilarakennuksen ulko- ja sisäportaat sekä vastaanottoaseman hätäpoistumistasot ja tikkaat. Lisäksi valmistimme ja asensimme rakennukseen alumiinilasiseinän.

Case: Haapasalmen kevyenliikenteen silta, Savonlinna (v. 2003)

Savonlinnan toria ja sataman aluetta haluttiin kehittää toimivammaksi. Tori ja vastapäinen Puistokadun ranta yhdistetiin rakentamalla Haapasalmen yli uusi kevyen liikenteen silta.

Kaarisillan pituus oli 120 m ja se valmistettiin useassa osassa hallissamme. Valmiit rakenteet kuumasinkittiin ja maalattiin alihankintana. Pintakäsittelyn jälkeen rungon osat koekasattiin piha-alueella valmiiksi kokonaisuudeksi. Valmiit runkoelementit toimitettiin Savonlinnaan asennusta varten. Työmaalla runkoelementit asennettiin paikoilleen ja verhoiltiin puulla.

Asuin- ja liikerakennukset

2021 VA-Varuste Oy, Kuopio Laajennuksen teräsrungot asennettuna
2021 Savon ammattiopisto, Savilahti AB väliosan, hitsauskaasunpoistorakennuksen ja maalaamon IVKH teräsrakenteet asennettuna. A1-C1 päätyjen muuraustuet ja lasiseinien teräsrungot asennettuna.
2020 Joensuun rautatieasema Veturin katoksen teräsrunko, valmistus ja asennus
2019 Matkaajanpolku, Kuopio Pinnakaiteet 100 m, käsijohteet 132 m asennettuna
2019 Kuopion Kuntolaakso Uimahallin IV-konehuoneen teräsrunko asennettuna, pysäköintilaitoksen törmäyskaiteet asennettuna
2019 LH-osa Oy, Toivala Hallin teräsrunko
2018 Best Friend Group Oy, Kuopio Pressuhallin teräsrakenteiden vahvistus
2018 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Pesuhallin teräsrunko asennettuna
2018 Kuopion Postikeskus Kulkusilta ja taso asennettuna
2018 As. Oy Kuopion Rouvaskartano Metallikaiteet 100 m, käsijohteet 200 m asennettuna
2018 Kuopion Kuntolaakso Jäähallin tarjoiluparven ja ringside katsomon teräsrakenteet
2017 Bittium Oyj, Oulu Toimistorakennuksen pääsisäänkäynnin ja porrastornien teräsrungot sekä aulan ja pervekkeen teräsrakenteet
2017 Osuuskunta Maitomaa, Suonenjoki Kylmä- ja höyrylämpökeskuksen teräsrunko ja hattuorret maalattuna ja villaelementit asennettuna
2016 Technopolis, Kuopio Yhdyskäytävä 30 m
2016 Kauppakeskus i3, Helsinki Teräsrakenteet
2016 Lidl, Kuopio Haapaniemi Teräsrungot, porrastorni, katokset
2016 Liike- ja toimistotalo Isabella, Kuopio IV-konehuoneen runko, kantava peltiprofiili, parvekkeen katto, katokset 4 kpl
2016 As. Oy Kelkkailijantie 4, Kuopio Parkkihallin verkkoseinät, törmäyskaiteet, kierreportaat sekä tukimuurin viherseinän verkkoelementit
2016 Kuopion Energia Oy Näytteenottorakennuksen teräsrunko
2015 KYS (PEKO 1) IV-konehuone ja IV-kuilun muutostyö, otsarungon valmistus/ pintakäsittely/ asennus, katokset 5 kpl sekä erityyppiset työmaalla suoritettavat teräsrakenne- ja hitsaustyöt
2015 KYS Sädesairaala Lauhdutinpeti, ilmanottosäleikköjen teräsrungot, putkikuilu, tiiliseinän tuet, katos
2015 Kuopion Energia Oy Konsolien ja putkien hitsaus
2015 As. Oy Kuopion Gustavinkartano Muuraustuet, parvekkeet
2015 As. Oy Kuopion Poukamankatu 19 Sisäänkäyntikatoksen ja autokatoksen runkorakenteet / asennus
2015 As. Oy Kuopion Poukamankatu 7 Palkit, parvekkeiden elementit, autokatoksen valmistus ja asennus
2015 Technopolis Kuopio, paikoitustilan laajennus Kierreporras, lasilankkuseinän runko, maantiekaiteiden asennus
2015 As. Oy Kuopion Kauppakatu 49 Katoksen valmistus/ asennus
2015 Vip- Juicemaker Oy, Kuopio Uuden tuotantolinjan valmistus
2014 Lahden urheilukeskus Pääkatsomon vetosauvojen teräsrakenteet
2014 Kuopion yliopistollinen sairaala Lauhduttimien rungot, katokset
2013 Kuopion Kaupunginteatteri Teräsrakenteet
2013 Lapinlahden Paloasema Teräsrakenteet, porrastorni
2013 Kuopion alatori, Paviljonki Väliseinien teräsosat
2013 Pohjantien koulu, Kuopio IV-konehuoneen runkorakenteet
2012 Piippo Oy, Outokumpu Lähettämön ja pakkaamon teräsrunko
2012 Ikea, Kuopio Teräsrakenteita
2011 Suomen Kiitoautot laajennus, Mikkeli Teräsrakenteet
2010 S-Market, Keilankanta, Kuopio Teräspilarit ja -palkit
2008 Joensuun paloasema Teräsrunkotyöt
2007 Juankosken paloasema Teräsrakenteet

 

Infra, siltarakenteet

2021 Kotkan merimerkit Merimerkkien (2 kpl) korjaus
2021 Maastoporras, Riistavesi Teräsportaan valmistus ja asennus
2021 Savilahdentie, Kuopio Valosali, valokate ja koristekaide. Valmistus ja asennus
2020 Sienimäen ylikäytäväsilta, Imatra Siltarungon valmistus/ pintakäsittely/ asennus
2020 Rauman reunamerkki Peruspaalun valmistus
2019 Reuna- ja tutkamerkit Reuna- ja tutkamerkkien valmistus
2016 Hillosensalmen ratasilta, Kouvola Siltarungon valmistus/ pintakäsittely/ asennus
2014 Madesalmen liittopalkkisilta, Iisalmi Siltarunko
2014 Selkäsalmen silta, Polvijärvi Siltarunko
2013 Osolankosken Ratasilta, Kotka Teräsrunko
2011 Rajakadun kevyenliikenteen silta, Varkaus Teräsrunko ja -kaiteet
2011 Kurkisalmen silta, Mäntyharju Teräsrakenteet
2009 Kolvankijoen kevyen liikenteen silta,Kuusamo Teräsrunko
2009 Kevyenliikenteen silta, Äänekoski Teräsrunko
2007 Maljalahden vierasvenesatama, Kuopio Kevyen liikenteen siltarungon teräsrakenteet
2003 Haapasalmen silta, Savonlinna Kevyen liikenteen siltarunko
2003 Nilojoen silta, Kuusamo Kevyen liikenteen siltarunko

 

Lämpö- ja veden­käsittely­laitokset

2021 Kangaskosken voimalaitos, Rautjärvi Teräsosat toimitettuna
2020 Kuhasalmen pohjavedenkäsittelylaitos, Savonlinna Teräsrunko,tasot ja portaat asennettuna
2020 Karjalankosken kalatie, Juankoski Kalapadon teräsrakenteet
2020 Viitaniemen pintavesilaitos, Jyväskylä Hoitotasot asennettuna
2020 Toikan jätevedenpuhdistamo, Lappeenranta Teräsrunko asennettuna
2018 Kuurnan pienvesivoimalaitos Koneluukut
2017 Pöljän Myllyn säännöstelypato Padon sulkuluukut moottoreineen, pieli-ja kynnysraudat, kulkusillat
2017 Peltokosken Voimalaitos Välpät
2016 Hanhikankaan vedenottamo, Mikkeli Tasopalkit, ritilät, kaiteet, portaat, siltanosturin tukirakenteet
2016 Alakosken Voimalaitos, Tampere Välpät
2016 Puntarikosken vesivoimalaitos, Kontiolahti Sulkuluukku, siltakaiteet 80 m
2016 Heinolan Voimalaitos Teräksinen välipohjarakenne, Paroc- elementin teräsrunko, Paroc- seinien asennus
2015 Riikinvoima Ekovoimalaitos, Varkaus Teräsrakenteet
2015 Suonenjoen jätevedenpuhdistamo Esikäsittelylaitoksen tasot, katokset, portaat
2015 Juankosken lämpölaitos Kattilan hoitotasojen palkit, portaat, tasot, kaiteet valmistus/ asennus
2015 Nilsiän lämpölaitos Öljysäiliön tasot, portaat valmistus/ asennus
2015 Jyrkän säännöstelypato Settiluukut, työpadon setit
2015 Kuurnan Voimalaitos Välpät
2015 Iisalmen voimalaitos Vallitilan kattopellit, runkorakenteet, öljysäiliö vallitila teräsrunko
2014 Lehtoniemen jätevedenpuhdistamo Teräsrakenteet
2014 Juankosken biolämpövoimalaitos Teräsrakenteet
2014 Nilsiän biolämpövoimalaitos Teräsrakenteet
2012 Tahkovuoren Lämpölaitos, Nilsiä Teräsrungot
2011 Hankasalmen Keskuspuhdistamo Metallirakenteet
2010 Haapaniemen Voimalaitos RU-05, Kuopio Teräsrakenteita
2010 Lapinlahden Jätevedenpuhdistamo, II-vaihe Metallirakenteet
2009-2008 Lehtoniemen jätevesipuhdistamo Teräsrunko, taso ja ovet
2009-2008 Rautaniemen lämpökeskus, Kuopio Lasiseinä, ovet ja portaat
2009-2008 Karjumäen vedenkäsittelylaitos, Vieremä Teräsrunkotyöt, tasot ja kaiteet
2007 Jänneniemen pohjavesilaitos Teräsrakenteet
2007 Viannankosken säännöstelypato Patoluukut
2006 Pihlajamaan vesivoimalaitos, Veteli Välppälohkot, tuloputki
2006 Vääräkosken voimalaitos, Veteli Suojarakennuksen teräsrunko, välppälohkot
2006 Nerohvirran säännöstelypato Patoluukut, huoltosillan teräskansi
2005 Juankosken biolämpölaitos Kattilalaitoksen teräsrunko, hoitotasot ja portaat
2004 Naapuskosken piensulku Sulkuportit, odotuslaiturit, pengerkaiteet
2001 Juankosken kanava Putkityöt, putkisillan korotus

 

Teollisuus, tehtaat

2021 Metsä Fibre Oy, Husum, Ruotsi Sisäpiippu D 5200mm, pituus 102m
2021-1994 Lujabetoni Oy Muotit, runkorakenteet, kunnossapitotyöt
2021 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Siltalohkojen valmistus ja asennus. Seulat. Kuula-ja tankomyllyjen seulojen materiaalit toimitettuna. Hönkälinjan valmistus.
2021 Lujabetoni Oy, Siilinjärvi Kiviaineskuljetin asennettuna
2020 Rolba Svenska AB, Ruotsi Imusäiliö
2020 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Fosforihappotehtaan allas ja tasot asennettuna. Syöttöputket.
2019 Lujabetoni Oy, Järvenpää Tehtaan muutostyöt
2018 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Hoitotasot ja hätäpoistumistikkaat asennettuna.
2018 Metso Minerals Oy Tankomyllyn kokoonpano
2018 Valmet Technologies Oy Tasojen valmistus, Stora Enso, Forssa
2018-2016 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Tasot 5 kpl, taittopään teräsrakenteet, tankojen syöttörata, kunnossapito
2018-2016 Parma Oy, Forssa Seisokkityöt
2016 Biotuotetehdas, Äänekoski Nosturiratojen asennus
2016 Kuopion Energia Oy Näytteenottorakennuksen teräsrunko
2015 Yara Suomi Oy, Siilinjärvi Säkkivaraston 2 ja 3 pilarit, murskarakennuksen putkien kannakointi, putkien hitsaus, haponlastausalueen taso asennettuna sekä erityyppiset teräarakenteiden toimitus / asennustyöt
2015 Valmet Techologies Oy Kuopion Energia Oy, tasot, pukit, portaat
2015 Kuopio Energia Oy Konsolien ja putkien hitsaus
2015 Parma Oy Betonin kuljetusvaunun rata
2011-2007 Kemira/ Yara Oy Teräsrakenteita
2010-2007 Fortum Oy, Siilinjärvi Rikinpolttolaitoksen teräsrungot ja hoitotasot
2010-2005 Betonimestarit Oy Muotit, kunnossapito
2009 Konecranes/ Kimberly Clark, Venäjä Nostureiden teräsrungot
2007-2004 Enocell/ Stora Enso, Uimaharju Hoitotasot, teräarakenteet